Congres Volt provincie Utrecht

Congres Volt provincie Utrecht

10 dec 2022, 11:30 UTC - 17:00 UTC
The Colour Kitchen
Pr. Christinalaan 1
Utrecht, NL

Congres
Volt provincie Utrecht

10 december 2022 | Colour Kitchen | Utrecht

Beste leden,

Met veel plezier nodigen we jullie uit voor het eerste Volt congres voor de provincie Utrecht. Er staan twee belangrijke punten op de agenda: het vaststellen van de kandidatenlijst voor de provinciale verkiezingen in maart 2023 en het vaststellen van het beleidsprogramma

Als ledenpartij vinden we het erg belangrijk dat jullie als leden actief meedoen en denken. We hopen dan ook dat jullie met zoveel mogelijk naar het congres komen. En mocht je niet kunnen komen: dat je dan in elk geval wel gebruik maakt van je stemrecht. Lees deze uitnodiging daarom goed: je vindt er zowel informatie over de stemprocedure als over het congres zelf.


Praktische informatie
Datum: zaterdag 10 december 2022
Locatie: The Colour Kitchen, Pr. Christinalaan 1, 3554 JL Utrecht
Aanvang: inloop vanaf 12:30
Einde: 17:00 uur met een borrel
Kosten: we vragen een bijdrage van 20 euro voor het gehele congres.  Zit je krap bij kas? Geen zorgen, je kunt ook een gratis ticket krijgen. Heb je iets meer te besteden? Een extra donatie voor het congres en de campagne wordt gewaardeerd!
Aanmelden: Klik hier 

Hier vind je een overzicht van de dag, inclusief alle officiële stukken per programmapunt. Ook vind je hier instructies hoe je extra agendapunten kan aanleveren of amendementen kan indienen. 

Daarnaast is er ook volop tijd voor gezelligheid. Een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met de kandidaat statenleden en andere leden uit de provincie!

Handje helpen?
Wilde je toch al eens wat actiever worden binnen Volt? We kunnen op 10 december best wat extra hulp gebruiken. Denk aan het verwelkomen van de bezoekers, het op- en afbouwen van de zaal of het . Ook zoeken we een of twee leden die de officiële delen van het congres willen notuleren. Wil en kun jij ons helpen? Laat het ons weten via utrecht@volteuropa.org. 

Stemlink

Uiterlijk één week voor het congres ontvang je een e-mail met diverse stemlinks.  De data en termijnen waarop je je stem kunt uitbrengen, verschilt per onderdeel.

Let op! Deze stemlinks komen van een ander mailadres en soms ook op een ander account dan waarop je deze mail ontvangt. Hou dus zowel je Voltmailadres als je reguliere mailadres in de gaten., 

Vragen
Heb je vragen over het congres, of over iets anders? Neem gerust contact met ons op via utrecht@volteuropa.org

Tot ziens op 10 december! We kijken er naar uit om die dag  veel van jullie te spreken. Meld je snel aan via deze link.

Hartelijke groet,

Het bestuur van Volt regio Utrecht

Hugo Greeven, Jorijn Scholten, Tim de Jong, Fien van Walbeek, Rob Cortjens, Julia Hamel en Marc van Meegeren.